Naš koncept

Ustvarjeno za brivce

DEPOT® časti in obuja tradicionalni pristop pri negi in oblikovanju moškega videza na čuteč in univerzalen način. Prefinjeni, specifični, obenem pa preprosti izdelki sestavljajo pestro paleto ter so nastali iz tradicionalnih formulacij in si pridobili mesto “must-have” izdelkov med kozmetiko sodobnega moškega. 

DEPOT® : preprost pristop, napredni in sodobni izdelki za moške. Tržišče z izdelki za nego moških je v porastu in vse več moških se odloča za obisk brivnic kot nekoč, kjer jim nudijo vrhunsko britje. Nekateri se odločajo za obisk frizerskega salona, kjer jim zagotavljajo oblikovanje pričeske ali avantgardno striženje, spet drugi najdejo ustrezno rešitev za svoj stil v novih brivnicah, kjer tradicionalno lepo sovpada s sodobnim: tukaj je svoje mesto našla blagovna znamka DEPOT®. 

DEPOT® ponuja celotno linijo izdelkov, ki lahko zadovoljijo potrebe vse bolj rastočega tržišča za nego moškega. Specifični, visokokakovostni izdelki z močno identiteto so bili ustvarjeni ravno za ta del profesionalnega tržišča, namenjenega moškemu.

DEPOT® ͢ The male tools & Co. povzema originalne formulacije prvih izdelkov za osebno nego moškega in jih za sodobnega moškega reinterpretira  na moderen in prefinjen način ter s pomočjo naprednih tehnologij.

Koncept 1
Koncept 2
Koncept 3